Despre Noi, Compania Noastră, Viziunea Noastră

Producător de echipamente pentru distrugerea datelor cu reputație de expertiză și măiestrie.

CINE SUNTEM

Proton Data Security este o afacere de nișă, certificată, specializată în proiectarea, producerea și vânzarea de produse specializate pentru securitatea datelor, ștergerea permanentă a hard disk-urilor, benzilor de stocare și a mediilor optice. Produsele noastre ajutată clienții să-și protejeze datele sensibile de mai bine de 25 de ani, în conformitate cu standardele și legile de securitate.

Proton Engineering, Inc, compania noastră dedicată de proiectare, a lucrat îndeaproape cu NSA pentru dezvoltarea produselor. O parte din produsele noastre sunt aprobate și listate de NSA și DoD și folosesc tehnology patentate ce ne diferențiază de competiție.

De-a lungul anilor, ne-am evidențiat ca o sursă de încredere pentru produse de securitate a datelor și ne-au fost încredințate numeroase contracte de la agenții ale DoD US

Cercetarea și dezvoltarea noastră, ne plasează în fruntea industriei securității datelor care este în continuă schimbare și ne permite să furnizăm cele mai noi și inovative soluții de securitate.

webKO este partener exclusiv pentru România și Moldova atât în distribuția produselor, cât și în serviciile oferite în această arie.
before1

Piețe populare pe care le deservim

after-321x382
  • Departamentul de apărare(DoD) și Guvern

  • Centre de date și stocare

  • Sănătare

  • Servicii financiare

  • Justiție

  • Asigurare

  • Educație

  • Reciclarea Electronică

CU CE NE OCUPAM

sharp-1

EVALUAREA RISCURILOR

Înțelegem riscurile metodelor incorecte de distrugere a datelor, de aceea facem produse care aderă la standardele DoD și NSA.

sharp-2

STANDARDE DE CONFORMITATE

Nu toate afacerile sunt la fel. Discutați cu noi și vă putem ajuta la determinarea nevoilor dumneavoastră de securitate specifice în ceea ce privește legile referitoare la securitate.

sharp-3

DISTRUGEREA DATELOR

Suntem dedicați distrugerii datelor. De aceea, mașinile noastre sunt proiectate atât pentru distrugerea corectă a datelor cât și pentru o utilizare ușoară.

Pregătit pentru un nivel superior de securitate?

Contactează-ne