CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

Toate produsele Proton sunt fabricate în USA

CERCETARE & DEZVOLTARE

Proton Data Security este în prima linie a științei electronice de distrugere a datelor, tehnologie și inovare pentru a asigura cel mai înalt nivel de securitate a datelor pentru clienții săi.

Strategia noastră de cercetare și dezvoltare se va concentra pe cercetare și inovare în domeniul tehnologiilor electronice de distrugere a datelor, care sunt direct relevante pentru nu numai nevoile actuale , dar și pentru tendințele viitoare în domeniul tehnologiei informației și asigurarea de informații, care vor necesita soluții noi și îndrăznețe.

Vom identifica și vom lucra cu părțile cheie interesate și investitorii pentru a extinde bazele noastre de cunoaștere și de finanțare prin parteneriate și colaborări, care va fi combustibilul pentru încurajarea inovației și crearea de sinergii pentru a concura cu succes într-o industrie dinamică.

RD-TECH

INFORMAȚII TEHNICE PROTON

Ce sunt demagnetizoarele?

Demagnetizoarele sunt folosite pentru ștergerea permanentă a datelor sau ale tipuri de înregistrări de pe suporturi magnetice. Demagnetizarea este folosită pentru securitate în armată precum și în sectorul privat. Din motive de securitate, datele sensibile sunt total șterse și unitatea este distrusă total. S-a dovedit a fi și economic, în medii ce permit recilcarea unităților magnetice, decât să fie aruncate.

Ce este demagnetizarea?

În procesul de înregistrare, un flux magnetic remanent sau rezidual cu o relație unică la materialul programului original este înregistrat pe suport. Datele, care sunt înregistrate la nivelul său de saturație sunt magnetizate cu fluxul remanent maxim. Densitatea acestui flux remanent este măsurată în "gauss". Astfel, acțiunea de a reducere a fluxului magnetic remanent înapoi la zero, o numim demagnetizare și este deseori folosit termenul de "ștergerea datelor".

Demagnetizarea se face prin aplicarea unui câmp magnetic suficient de mare pentru a reduce fluxul remanent la zero. În timpul demagnetizării, suportul este supus unui câmp magnetic alternant foarte puternic pentru a rearanja modelul particulelor magnetice, reducândul la starea inițială.

Puterea acestui câmp magnetic este determinată de coercibilitatea particulelor magnetice ale mediului. Coercibilitatea este măsurată în "Oe=oersteds". Cu cât valoarea Oersted este mai mare, cu atât mai dificil este schimbarea fluxului remanent înapoi la zero.

Înțelegerea rating-urilor de putere ale demagnetizoarelor pentru distrugerea datelor electronice

Înțelegerea rating-urilor de putere ale demagnetizoarelor pentru distrugerea datelor electronice

Decizia de a alege care demagnetizor este potrivit pentru nevoile dvs. particulare pentru a respecta legile în vigoare poate fi o sarcină descurajantă chiar dacă sunteți familiarizați cu termenii  ce pot fi folosiți pentru descrierea puterii unui demagnetizor - gauss, oersted, tesla, kiloamps!

Înainte de 1930, a existat multă confuzie în legătură cu diferența dintre termenii Oersted și Gauss. În cadrul reuniunii sale de la Stockholm, în 1930, Comitetul Consultativ cu privire la Nomenclatura Comisiei Internaționale de Electrotehnică ( IEC ), a eliminat toate ambiguitățile adoptând gauss ( G ), ca unitate de măsură a densității fluxului magnetic și oersted ( Oe ) ca unitate de măsură a intensității fluxului magnetic. Din păcate, la 80 de ani după adoptarea "limbajului" IEC, încă există destulă confuzie! Probabil ați obsevat că puterea unui demagnetizor este uneori descrisă in datele tehnice ale produselor sau în literatură de specialitate ca câmp magnetic ( Oe ) și alteori ca flux magnetic ( G ). În aer, magnitudinile câmpului magnetic ( Oe ) și a fluxului magnetic ( G ) sunt numeric egale, astfel termenii sunt uneori folosiți imprecis, ceea ce duce la confuzia din ziua de azi.

Agenția de Securitate Națională US, când evaluează un demagnetizor are nevoie de o densitate de flux magnetic ( G ) care este de trei ori intensitatea câmpului magnetic ( Oe ). Astfel, 10.000 G poate fi invocat și aprobat pentru a șterge medii de 3.333 Oe, nu 10.000 Oe așa cum este uneori specificat. Când achiziționați un demagnetizor, este imperativ să asigurați măsurarea atât a densittății fluxului magnetic (gauss) cât și a intensității câmpului magnetic (oersted).

Tehnologia a avansat mult din 1930! Pe măsură ce noi medii de stocare Terabyte sunt produse, la fel și puterea de distrugere trebuie să crească. Demagnetizoarele de azi au trecut de la gauss la Tesla ( T ) pentru măsurarea unităților pentru câmpul de flux magnetic. Din fericire factorul de conversie este simplu: 1T=10.000G sau Oe. Măsurătorile metrice sporesc confuzia din literatura de specialitate și a produselor și sunt uneori exprimate în Kiloampers per metru kA/m, unde 1 ka/m = 12.57 G sau Oe.

Dacă observați demagnetizoare ce au prezentate doar măsurători ca: câmp magnetic de 8.500 Oe sau .85T sau 676.2 kA/m probabil se referă la densitatea fluxului magnetic care se convertește la o intensitate reală a câmpului magnetic de 2.833 Oe. Simplificați lucrurile, la evaluarea demagnetizoarelor solicitați ambele măsurători.

Sperăm ca aceste informații ajută la eliminarea unor ambiguități legate de evaluarea puterii unui demagnetizor. Proton este bradul de încredere în distrugerea datelor din 1987 și intenționăm să setăm în continuare standardele industriei.
Contactați-en pentru mai multe informații! office@webko.ro

DESIGN PRODUS ȘI PRODUCȚIE

shutterstock_182122682-300x204

De-a lungul anilor, Proton a construit echipamente de ultimă oră și facilități pentru testarea, dezvoltarea și validarea celor mai noi tehnologii în  demagnetizare de date securizate pe diferite suporturi. Inginerii și oamenii de știință ai companiei lucrează pentru a crea urmatoarea generație de sisteme de securitate a datelor.
Toate produsele sunt fabricate de Proton în SUA, la cele mai înalte standarde. Proton supraveghează toate aspectele legate de procesul de fabricație pentru a asigura producția la cele mai înalte standarde. Proton pote furniza comenzi de volum mare din oricare dintre produsele sale pe termen scurt, după necessitate.