IMPLICAȚII LEGALE ALE DISTRUGERII NECORESPUNZĂTOARE A DATELOR

Implicații legale

IMPLICAȚII LEGALE ALE DISTRUGERII NECORESPUNZĂTOARE A DATELOR

În era electronică și digitală de azi, având în vedere că atât de multe informații personale și ale companiilor sunt stocate pe hard disk-uri și CD-uri, securitatea informației ar trebui să fie o preocupare critică.
Potrivit Biroului de Justitie, în 2012, 16.6 milioane de americani au fost victime ale furtului de identitate, cu pierderi financiare în valoare totală de 24.7 miliarde $. Un raport al Institutului Ponemon a arătat că încălcarea securității datetelor au costat întreprinderile o medie de 3,5 milioane $ și asta nu include pierderea de clienți sau reputația. Proton Data Security este dedicată securității clienților noștri prin integrarea celor mai noi tehnologii în mașinile lor.

Distrugerea de date corectă este esențială pentru protejarea datelor sensibile al companiilor precum date despre angajați, clienți sau date publice. O serie de legi dictează standardele pentru distrugerea de date, iar incapacitatea de a le respecta poate duce la amenzi sau chiar închisoare pe lângă dezastrul posibil ca urmare a unei încălcări a securității datelor. HIPAA, Facta și FISMA sunt câteva dintre cele mai importante legi care reglementează distrugerea datelor. Înțelegerea acestor legi și implicațiile lor este un bun prim pas spre asigurarea comformității la regulile și legile relevante pentru distrugerea datelor.

HIPPA

Legea Asigurărilor de sănătate, portabilitate și responsabilitate din 1996, a fost creată pentru a proteja viașa privată a pacientului, înregistrări medicale și alte informații personale (PHI). Potrivit HSS, entitățile rglementate de HIPPA includ manipularea planurilor de sănătate, asistența medicală, case de compensare și furnizori de asistență medicală care se ocupă cu anumite tranzacții electronice. O universitate, spre exemplu, este necesar să urmeze HIPPA, deoarece acestea au dosarele medicale studențești. Întreprinderile care ajută la administrarea planurilor de sănătate nu realizează deseori, dar și acestea sunt entități acoperite de HIPPA și sunt sub incidența aceleași reguli de confidențialitate ca un spital cu privire la PHI. HIPPA reglementează distrugerea corectă a PHI-urilor pe suport de hârtie sau medii electronice. Demagnetizarea înainte de distrugerea fizică este un pas critic în eliminarea datelor de pe mediile magnetice. Doar un hard disk demagnetizat este cu adrevărat curățat de datele importante.

În 2014, încălcări de date de la New York Presbyterian Hospital si Universitatea Columbia a condus la amenzi combinate de 4,8 milioane $ pentru încălcări HIPAA. În iunie 2015, hard disk-uri și alte dispozitive de stocare care conțineau dosarele medicale de urgență a până la 100.000 de oameni au fost furate de la subsolul clădirii Lancaster County Administration. Ancheta este în curs de desfășurare și mii de informații finaciare și de sănătate ale oamenilor au fost compromise din cauza disturgerii necorespunzătoare și nesigure ale înregistrărilor.

hd

FACTA

Misiunea legii corectitudinii și exactității operațiunilor cu carduri de credit din 2003, este de a proteja consumatorii de furtul de identitate. Regulie de elimiare FACTA au intrat în vigoare la 1 iunie 2005 și se aplică la eliminarea rapoartelor de consum sau informații derivate din aceste rapoarte. Comuncatul de presă al Comisiilor Federale de Comerț potrivit regulilor de eliminare acoperă următoarele informații: rapoarte de credit, scoruri de credit, rapoarte primite de întreprinderi sau persoane cu informații despre istoricul angajărilor, istoricul cecurilor scrise, creanțele de asigurare, istoric despre chiriaș sau rezident sau istoric medical. Fiecare afacere din SUA trebuie să adere la reglementările FACTA.
Sancțiuni pentru nerespectarea Facta pot include răspunderea civilă, clasa de acțiune, federale și de stat de executare. Guvernul federal poate amenda $ 2.500 de pentru fiecare încălcare individuală și statul poate tac pe o suplimentare de $ de 1.000 de bine pentru fiecare încălcare. În 2008, American United Mortgage Company a fost amendat 50.000 $ pentru eliminarea incorect a datelor de consum.

FISMA

Legea federală pentru managementul securității din 2002 a fost adoptată în scopul de a consolida securitatea informațiilor guvernamentale, în scopul de a proteja interesele economice și de p2-identitysecuritate națională a țării. Importanța securității informațiilor este evidențiată de faptul că FISMA a trecut de camera de senat în unanmitate. Un aspect cheie al acestei garanții este distrugerea datelor corespunzător. FISMA impune ca toate mediile magnetice să fie demagnetizate pentru eliminare. Institutul Național „Health’s Media Sanitization Service ” descrie ce suport magnetic trebuie să fie demangetizat.

„Tu poate nu-ți dai seama, dar chiar ștergerea și reformatarea un disc nu elimină permanent datele stocate pe el. Suporturile magnetice, care nu pot fi șterse cu ajutorul unei operațiuni repetate de suprascriere trebuie să fie demagnetizate pentru a șterge complet datele înainte de reciclare, reutilizarea, donarea, sau să dispună de medii de stocare. Pentru mediile optice, cum ar fi CD-uri și DVD-uri, distrugerea este singurul pariu sigur. „

De ce demagnetizarea pentru conformitate?

Demagnetizarea este singura modalitate de a șterge cu adevărat suportul magnetic, deoarece șterge pelicula magnetică a hard disk-ului. Proton Data Security folosește tehnologie de ultimă oră în demagnetizarea hard disk-urilor, îmbunătățind continuu tehnologia în scopul de a păstra datele clienților noștri sigure și în conformitate cu reglementările guvernamentale.
Manualul NSA pentru depozitarea declasificată listează demagnetizarea hard disk-urilor drept un ghid pentru igienizarea benzilor și discurilor magnetice. Puterea magnetică, sau coercivitatea măsurată în Oe a hard disk-urilor a crescut de-a lungul anilor și puterea de demagnetizare necesară pentru a șterge aceste hard disck-uri a crescut de asemenea. Proton 1.100 a fost testat pentru dispozitive de stocare magnetice perpendiculare și poate șterge în siguranță până la și inclsiv 5.000 Oe, capacitatea maximă curentă a hard disk-urilor.

disk-coercivity-chart-300x204
Coercivitatea hard disk-urilor va continua să crescă în următorii ani. Seria T de demagnetizoare Proton sunt suficient de puternice pentru a demagnetiza eficient orice suport magnetic prezent, dar și pe viitor. T-1.5 are o intensitate a câmpului de 15.000 Gauss, în timp ce T-4 are o putere de 20.000 Gauss bidirecțional. Ambele produse respectă HIPAA și FACTA.
t4-img1 t15-img1

Securitate informațiilor și distrugerea datelor corespunzătoare nu este o prioritate doar de top pentru guverne, ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare afacere. Înțelegerea legilor cu privire la securitatea și distrugerea datelor și modul în care acestea se aplică pentru compania dumneavoastră este un pas important pentru protejarea datelor tale, ale angajaților și ale clienților.