Înțelegerea rating-urilor de putere ale demagnetizoarelor pentru distrugerea datelor electronice
Decizia de a alege care demagnetizor este potrivit pentru nevoile dvs. particulare pentru a respecta legile în vigoare poate fi o sarcină descurajantă chiar dacă sunteți familiarizați cu termenii ce pot fi folosiți pentru descrierea puterii unui demagnetizor - gauss, oersted, tesla, kiloamps!
Înainte de 1930, a existat multă confuzie în legătură cu diferența dintre termenii Oersted și Gauss. În cadrul reuniunii sale de la Stockholm, în 1930, Comitetul Consultativ cu privire la Nomenclatura Comisiei Internaționale de Electrotehnică ( IEC ), a eliminat toate ambiguitățile adoptând gauss ( G ), ca unitate de măsură a densității fluxului magnetic și oersted ( Oe ) ca unitate de măsură a intensității fluxului magnetic. Din păcate, la 80 de ani după adoptarea "limbajului" IEC, încă există destulă confuzie! Probabil ați obsevat că puterea unui demagnetizor este uneori descrisă in datele tehnice ale produselor sau în literatură de specialitate ca câmp magnetic ( Oe ) și alteori ca flux magnetic ( G ). În aer, magnitudinile câmpului magnetic ( Oe ) și a fluxului magnetic ( G ) sunt numeric egale, astfel termenii sunt uneori folosiți imprecis, ceea ce duce la confuzia din ziua de azi.
Agenția de Securitate Națională US, când evaluează un demagnetizor are nevoie de o densitate de flux magnetic ( G ) care este de trei ori intensitatea câmpului magnetic ( Oe ). Astfel, 10.000 G poate fi invocat și aprobat pentru a șterge medii de 3.333 Oe, nu 10.000 Oe așa cum este uneori specificat. Când achiziționați un demagnetizor, este imperativ să asigurați măsurarea atât a densittății fluxului magnetic (gauss) cât și a intensității câmpului magnetic (oersted).
Tehnologia a avansat mult din 1930! Pe măsură ce noi medii de stocare Terabyte sunt produse, la fel și puterea de distrugere trebuie să crească. Demagnetizoarele de azi au trecut de la gauss la Tesla ( T ) pentru măsurarea unităților pentru câmpul de flux magnetic. Din fericire factorul de conversie este simplu: 1T=10.000G sau Oe. Măsurătorile metrice sporesc confuzia din literatura de specialitate și a produselor și sunt uneori exprimate în Kiloampers per metru kA/m, unde 1 ka/m = 12.57 G sau Oe.
Dacă observați demagnetizoare ce au prezentate doar măsurători ca: câmp magnetic de 8.500 Oe sau .85T sau 676.2 kA/m probabil se referă la densitatea fluxului magnetic care se convertește la o intensitate reală a câmpului magnetic de 2.833 Oe. Simplificați lucrurile, la evaluarea demagnetizoarelor solicitați ambele măsurători.
Sperăm ca aceste informații ajută la eliminarea unor ambiguități legate de evaluarea puterii unui demagnetizor. Proton este bradul de încredere în distrugerea datelor din 1987 și intenționăm să setăm în continuare standardele industriei.
Contactați-en pentru mai multe informații! office@webko.ro